Kvietimas | Tęstinės nacionalinės NIEM ataskaitos apie pabėgėlių integraciją pristatymas

separator

Kviečiame Jus ir Jūsų įstaigos atstovus į Diversity Development Group vykdomo projekto NIEM (angl. „National Integration Evaluation Mechanism”, liet. „Nacionalinis integracijos vertinimo mechanizmas”) tęstinės nacionalinės ataskaitos apie pabėgėlių integraciją pristatymą.

Kada? 2022 m. balandžio 7 d. | 13:00 val.

Kur? Šiaurės ministrų tarybos biure Lietuvoje (Didžioji g. 5, Vilnius, salė 4 aukšte – pastate nėra lifto) ir online (virtualioje platformoje MS Teams)

NIEM nacionalinė ataskaita, kurią pristatysime renginio metu, yra trečiojo vertinimo etapo rezultatas. Šio etapo metu 186 rodiklių pagrindu buvo atliekama esamos tarptautinės apsaugos gavėjų integracijos politikos ir jos įgyvendinimo šalyje analizė. Pristatant ataskaitą taip pat bus trumpai apžvelgiami projekte dalyvaujančiose šalyse įgyvendinamos prieglobsčio gavėjų integracijos politikos vertinimo rezultatai ir pokyčiai 2017-2021 m. laikotarpiu.

Pristatymas organizuojamas bendradarbiaujant su Šiaurės ministrų tarybos biuru Lietuvoje.

Maloniai kviečiame registruotis iki 2022 m. balandžio 6 d. popietės (registracijos anketa: čia) ir nurodyti, kokiu būdu (gyvai ar virtualiai) planuojate dalyvauti renginyje bei palikti savo kontaktus – artėjant renginiui atsiųsime Jums patikslinimą dėl renginio vietos, trukmės bei kitą naudingą informaciją.

Daugiau informacijos ir programa: čia

Plačiau apie projektą: čia

* * *

Dėl papildomų klausimų prašome kreiptis el. paštu:

giedre@diversitygroup.lt | jurga@diversitygroup.lt